Yritys


Kuka:

Pro-Tot Oy palvelee koneistuksissa, hitsauksissa, kunnossapidossa ja näiden palveluiden eri osa-alueilla. Ensimmäiset vuodet menivät yksinyrittämisessä. Jalkaa oven väliin saatuamme markkinoille kysyntä alkoi kasvamaan rajusti itsestään pelkkien oikein asetettujen arvojen vuoksi. Nyt yli 30hlö ollessa palkkalistoilla, pystytäänkin jo toteuttamaan aivan eri projekteja, kuin yrityksen alkutaipaleella.

Olemme keskittyneet useampaan teollisen palvelun tarjontaan, lue lisää kohdasta palvelut. Jokaisella palvelumme osa-alueella työskentelee omien alojensa huiput osaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yritystä vie eteenpäin palo haastaa oma ja yhteisön osaaminen sekä eri osa-alueiden yhdistäminen kokonaiseksi palveluksi.

Olemme toteuttaneet nykyisellä yrittäjäsukupolvella yli 11 vuoden ajan suurempia ja suurempia projekteja, unohtamatta kuitenkaan sitä mistä olemme tulleet ja mistä on lähdetty liikkeelle. Palvelemme ja toteutamme samalla intohimolla kuin ennenkin myös pienemmät työt.

Tietotaito/osaaminen/palvelu jaettuna yrittäjä sukupolvelta toiselle yli 40vuoden kokemuksella.


Miksi:

Pro-Tot Oy on perustettu omasta intohimosta tehdä ja toteuttaa jotain omaa, omalla luonnolliselta tuntuvalla tavalla. Onnistumisen tunne työstä ja asiakkaiden hiljaiset kiitokset sekä arvostus ovat saaneet jatkumon tuolle intohimolle. Kysynnän kasvaessa olemme
lisänneet palveluita vastaamaan paremmin teollisuuden tarpeita. Tänäkin päivänä palaa sama halu ja intohimo tehdä asioita sekä palvelua teollisuudelle paremmin kuin itsekin ennen ja muut ovat palvelleet. Tarkoituksena arjessamme on haastaa itseämme ja asiakasta viemään asioita pidemmälle.


Missä ja milloin:

Palveluitamme tuotetaan, toimitetaan ja asennetaan ympäri Suomen. Päätoimipisteemme sijaitsee Pieksämäellä, sivutoimipisteet Mikkelissä ja Kuopiossa. Palvelumme onnistuvat tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Arvoja:

”Mitä tehdä laitteilla ja osaamisella, jos asenne, arvot sekä tahtotilat on vääriä?”

Pro-Tot tarkoittaa käytännössä tahtotilaa tehdä ja toteuttaa. Kyseessä on itse luomamme synonyymi kuvaamaan näkemystä palvelusta ja asenteesta. Tätä synonyymiä ei voi ymmärtää ennen kuin sen kokee, sitä ei voi sisäistää tai oppia kertomalla, kuuntelemalla tai lukemalla kirjasta, se täytyy opetella ja kokea arjessa niin työntekijän kuin asiakkaankin.

Yllä olevat arvot ovat luoneet jatkuvan kehityksen sisäisessä toiminnassamme, kuin myös taloudessa ja hyvinvoinnissa. Asiakkaamme ovat 98% vakioasiakkaita, joille tehdään jatkuvasti erikokoisia kappalevalmistuksia ja projekteja, huoltoja sekä linjastomuutoksia. Tämä jatkuva tilauskanta vakioasiakkailtamme elintarvike-, kemian-, panimo- sekä raskaan teollisuuden aloilta kertoo oikein asetetuista arvoista.


Asiakkaalle lisäarvoa tuottavat asiat:

”Tee hankinta helpommaksi. Jokaiseen hankintaan liittyy lisäkustannuksia. Valinta, perehtyminen, ostaminen, käyttöönotto ja  opettelu. Monella on varaa uusiin laitteisiin, muttei aikaa niiden käyttöönottoon ja opetteluun. Mieti voisitko tehdä hankinnan helpommaksi ja edullisemmaksi?”

”Tee huolettomammaksi. Asiakkaat haluavat toimivan tuotteen. Entäpä kun ongelmia esiintyy? Vaaditko edelleen, että asiakkaasi ottaa lämpöpaperikuitista kopion ja arkistoi sen niin, että löytää sen vian sattuessa?”

Lyhyesti:

Toimipisteet Mikkeli-Kuopio-Pieksämäki, takaa alueellisen nopean palvelun.